Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 30, 2019

Anna Bogdanova er direktør i De Uimodståelige, der hjælper især kvinder med at få en stærkere og sundere krop. Hun arbejder holistisk og har et team på over 20 mennesker med forskellige fagligheder som sygeplejerske, psykologer og diætister. Hjælpen til hendes klienter foregår online, og det har Anna stor succes med.

I denne episode får du indsigt i, hvordan hun bygger hjælpen til hendes klienter op, og du får lejlighed til at høste nogle af Annas erfaringer med at hjælpe kvinderne til varige resultater. - Min erfaring er, at hvis noget skal virke på længere sigt, så skal forandringerne indføres i små bitte nyk. Vores videoer med øvelser er aldrig længere end fem minutter, og vores skriftlige materiale bestræber vi os på kan bestå 'toilettesten', det vil sige, at teksterne skal være så korte og lette at læse, at man orker at læse dem efter en lang dag, kl. 23 på toilettet, fortæller Anna med et glimt i øjet.

Det er firmaet Sundhedskommunikation, der producerer og udgiver denne podcast. Line Gade er vært, og Lærke Sødring Nielsen sørger for at lyden er lækker.