Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 4, 2020

Episodens gæst er læge og vild med teknologi og mener, der skal endnu mere turbo på den digitale udvikling i sundhedsvæsenet, også selv om coronapandemien har medført en eksplosion på området.

I foråret 2020 udgav han sammen med kollegaen Michael Hejmadi-Pedersen bogen 'Dr. Hansen har set sin sidste patient', for at sætte fut i en debat om, hvordan læger kan bruge teknologi klogt og til at få skabt en ny, moderne og bedre relation til patienterne.

Relationen mellem patienter og læger er blevet udfordret gennem de seneste år. Læger bruger for meget værdifuld tid med at sidde bag en skærm. Tid som læger dybest set hellere vil bruge sammen med patienterne og det er både frustrerende for lægerne og for patienterne.

Bruges teknologi som støtte dér, hvor det er nyttigt og gør behandling bedre, kan den være med til at skabe rum og tid til en tættere kontakt med patienterne.

Optagelsen er lavet virtuelt, og kvaliteten er desværre ikke så god som den plejer, selv om Sundhedsvisioners dygtige lydtekniker har gjort sit bedste for at redde den.

Tilrettelagt og optaget af Line Gade og redigeret og mixet af lydtekniker Lærke Sødring Nielsen.